});

Ontmoet je
nieuwe collega's

Hoe is het om te werken bij VanMeijel?
  • Plezier in je werk
  • Gezellige collega's
  • Zelfontwikkeling
Video afspelen

Iris van der Heijden

Medewerker Customer Care

“Het waarmaken van de visie “bouwen kan simpeler” gebeurt niet alleen via de software. Ik merk dat zelf aan de open cultuur. Je kunt altijd terecht met vragen en iedereen is bereid te helpen als je er niet uitkomt. Zeker als je nieuw bent is dat erg prettig.”

Joost Swart

Sales Consultant

“Ik ben terecht gekomen in een enthousiast en energiek team waarin collega’s zitten die de hele wereld al hebben rondgereisd. Veel ervaring en mooie verhalen dus. Verder heb ik volop vrijheid om mij ook bezig te houden met interne procesverbeteringen. Die vrijheid en samenwerking is iets wat je als starter nodig hebt om je verder te ontwikkelen.”

Thijs van Schie

Developer

“Mijn rol binnen team Metacom is die van Developer. Ik draag bij aan onze visie door onze oplossingen zo foutloos mogelijk te houden. Op deze manier zal de klant zonder frustraties op een efficiënte wijze bouwprocessen kunnen beheersen. Dit maakt hun bouwproces ‘simpeler’.”

 

Jan Harmen Wind

Applicatie Specialist

Na mijn studie Integrale Veiligheid en omzwervingen bij de brandweer, ING en Achmea was ik op zoek naar een organisatie waar ik kon groeien naar een interessante functie waar ik mijn ei in kwijt kon en me voor langere tijd kon blijven ontwikkelen. En dat is gelukt bij VanMeijel!

Rubi Hulleman

Consultant

“Als consultant kan het in het begin een behoorlijke klus zijn om de vraagstukken van de klant te begrijpen. Als voorbereiding hierop ben ik begonnen bij Customer Care. Ik vind het een ontzettend leuke uitdaging om klanten doelgericht te kunnen helpen. Zodat zij uiteindelijk goed gebruik kunnen maken van onze producten en alle mogelijkheden die we hebben.”

Peter Winkeler

Marketing Manager

“In 2010 ben ik bij VanMeijel begonnen met mijn afstudeeropdracht. Na het afronden van mijn studie kreeg ik een full-time baan aangeboden. Een mooie springplank! Na 10 jaar werk ik er nog steeds met veel plezier.”

VanMeijel in 2 minuten

Een impressie krijgen van wie wij zijn? Dat kan het beste door zelf een kijkje te nemen.
Laat je in twee minuten meenemen door Iris en verschillende andere collega’s!

Video afspelen

© 2018 • Van Meijel Automatisering

Duit 8  •  8305 BB  •  Emmeloord